Wednesday, January 22, 2014

AKTIVITI KECERIAAN KELAS 2014

Demi mewujudkan suasana pembelajaran dan pengajaran yang kondusif, usaha-usaha menambahkan keceriaan sekolah diteruskan untuk tahun 2014. Beberapa penambahbaikan dilakukan untuk menggalakkan warga sekolah mencipta keceriaan yang lebih baik bagi sekolah. Khusus bagi keceriaan dalam bilik darjah, usaha gigih guru-guru kelas dan dibantu oleh murid-murid serta rakan guru yang lain dan dengan bantuan bahan dari pihak pentadbiran, ia dapat ditingkatkan.

Jawatankuasa Keceriaan Sekolah yang anggotai oleh 4 Orang guru iaitu Pn. Norliza Daud dan Pn Marni Atik untuk sidang pagi manakala sidang petang pula ialah Pn. Yessie Malail dan Pn Zaidah Mohd Noor. 

Bercakap kepada pihak media blog sekolah, Pn Norliza Daud melahirkan rasa syukur dan penghargaan buat guru-guru kelas yang telah menghias kelas untuk menjayakan projek keceriaan sekolah pada tahun ini.  Tidak lupa juga terhadap keperihatinan guru besar yang memperuntukkan dana untuk bahan-bahan asas dalam kelas yang mana telah memudahkan lagi tugas guru kelas menceriakan kelas masing-masing.
No comments:

Post a Comment

PLANER